Замовити на продаж золота та діамантів сьогодні +27839387284 в Арізоні

Номер оголошення 598142

Опис

Замовити на продаж золота та діамантів сьогодні +27839387284 в Арізоні, Арканзасі, Колорадо, Коннектикуті, Флориді, Джорджії, Айдахо, Індіані, Кентуккі, Луїзіані, Міссісіпі, Міссурі, Монтані, Небрасці, Північній Кароліні, Північній Дакоті, Огайо, Оклахомі, Пуерто -Ріко, Південна Кароліна, Південна Дакота, Теннессі, Техас, Вірджинія, Вашингтон, Вашингтон, округ Колумбія, Західна Вірджинія, Вісконсін, Віргінські острови Вайомінг, Каліфорнія, Делавер, Іллінойс, Айова, Канзас, Мен, Массачусетс, Мічиган, Міннесота, Нью -Гемпшир, Нью -Йорк Джерсі, Нью -Йорк, Орегон, Пенсільванія, Род -Айленд, Вермонт, Великобританія, Ірландія, Португалія, Швейцарія, Франція, Люксембург, Бельгія, Швеція, Єгипет, Йорданія, Судан, Південно -Африканська Республіка, Абу -Дабі, Рас -ель -Хайма (RAK), Шарджа, Фуджейра, Аджман -Умм, Аль -Кувейн (UAQ), Бахрейн, Ірак, Кувейт, Оман, Катар, Саудівська Аравія, ОАЕ, Австралія, Нова Зеландія, Йорданія, Кувейт,Туреччина, Бельгія, Саудівська Аравія, Берхрейн, Австралія, Малайзія, Йоганнесбург, Ліван, Замбія, США, Каліфорнія, Даллас, Англія, Німеччина, Іспанія, Ямайка, Сент -Люсія, Бразилія, Німеччина, Австрія, Ванкувер, Данія, Гонконг, Китай , Преторія, Дурбан, Австралія, Зімбабве, Уельс, Франція, Хараре, Каїр, Філіппіни, Китай, Норвегія, Швеція, Камерун, Ботсвана, Південний Судан, Судан, Кейптаун, Намібія, Танзанія, Північний Кейп, Нью -Йорк, Лімпопо, Лондон , Венесуела, Чилі, Швеція, Данія, Руанда, Оман, Катар, Дубай, Польща, Welkom, Klerksdorp, Ventersdorp, Vanderbijlpark, Sandton, Benoni, Germiston, Midrand, Kempton Park.Австралія, Зімбабве, Уельс, Франція, Хараре, Каїр, Філіппіни, Китай, Норвегія, Швеція, Камерун, Ботсвана, Південний Судан, Судан, Кейптаун, Намібія, Танзанія, Північний Кейп, Нью -Йорк, Лімпопо, Лондон, Венесуела, Чилі, Швеція, Данія, Руанда, Оман, Катар, Дубай, Польща, Welkom, Klerksdorp, Ventersdorp, Vanderbijlpark, Sandton, Benoni, Germiston, Midrand, Kempton Park.Австралія, Зімбабве, Уельс, Франція, Хараре, Каїр, Філіппіни, Китай, Норвегія, Швеція, Камерун, Ботсвана, Південний Судан, Судан, Кейптаун, Намібія, Танзанія, Північний Кейп, Нью -Йорк, Лімпопо, Лондон, Венесуела, Чилі, Швеція, Данія, Руанда, Оман, Катар, Дубай, Польща, Welkom, Klerksdorp, Ventersdorp, Vanderbijlpark, Sandton, Benoni, Germiston, Midrand, Kempton Park.

Minerals land land gold Agency Limited - це професійна гірничодобувна компанія, що має ліцензію та легально працює в Уганді. Ми працюємо в гірничодобувному бізнесі більше 30 років, обслуговуючи численних клієнтів з усього світу. Ми займаємось видобутком та торгівлею коштовними корисними копалинами, а також пропонуємо нашим клієнтам логістичні та консультаційні послуги. Ми можемо поставляти щомісяця до 2000 кг золота. Ми пропонуємо нашим клієнтам послуги міжнародних агентів та консультантів. Як консультанти ми вивчаємо рух цін на світових та регіональних ринках, тенденції продукції та проводимо значні дослідження статистичних даних. цінна інформація допомагає нашим клієнтам приймати оперативні та стратегічні бізнес -рішення. Наша головна сила полягає в наших знаннях про світовий ринок мінеральних сировин, які ми збирали протягом 5 років. Надання нашим клієнтам різних можливостей для бізнесу з усіх куточків допомагає розширити їх портфель продуктів, що дозволить їм залишатися конкурентоспроможними на кожному ринку. Наша здатність правильно та оперативно оцінювати психологію світового ринку дає нам перевагу над конкурентами. Ми також надаємо нашим іноземним клієнтам вичерпну інформацію про наші місцеві ринки, а також ринки по всьому світу. Ми беремо участь у всіх етапах виробництва, а саме: видобутку руди, виплавці, упаковці, експорті та імпорті, брокерській діяльності з мінералами, відвантаженні, очищенні та експедиції корисних копалин. Ми також надаємо нашим іноземним клієнтам вичерпну інформацію про наші місцеві ринки, а також ринки по всьому світу. Ми беремо участь у всіх етапах виробництва, а саме: видобутку руди, виплавці, упаковці, експорті та імпорті, брокерській діяльності з мінералами, відвантаженні, очищенні та експедиції корисних копалин. Ми також надаємо нашим іноземним клієнтам вичерпну інформацію про наші місцеві ринки, а також ринки по всьому світу. Ми беремо участь у всіх етапах виробництва, а саме: видобутку руди, виплавці, упаковці, експорті та імпорті, брокерській діяльності з мінералами, відвантаженні, очищенні та експедиції корисних копалин.

Електронна адреса: mulanidoctor87@gmail.com

Whatsapp +27839387284

Ми шукаємо покупців золота, готових взяти це золото або його частину та укласти з нашою компанією довгострокові місячні або тижневі контракти.

Серйозні покупці, які бажають подорожувати або надсилати представників або надсилати нам листи -запрошення подорожувати із золотом до своєї країни, повинні зв’язатися з нами для швидких угод. Ми можемо мати щомісячні кількості до 1500 кг, і ми зацікавлені у довгострокових контрактах, хоча спотові покупці також вітаються.

НАЙКРАЩІ ПРОДАВЦІ ПИЛУ ЗОЛОТА

Ми отримали найкращий золотий пил, який виробляється під керівництвом та наглядом експертів та професіоналів. Наш золотий пил найкращої якості з гладкою та блискучою обробкою. Отже, якщо ви шукаєте справжній і якісний золотий пил, ми - найкращий варіант. Багатьом сподобалось і отримало користь від ведення бізнесу з нами, тепер ваша черга. Напишіть нам повідомлення сьогодні.

Ціна Самородків із золота Au: зверніться за ціною

Ціна Золотих прутків Au: Зверніться за ціною

Мінімальна кількість: 1 кг

Максимальна кількість: 2000 кг і більше.

АЛЮВІЯЛЬНІ ЗОЛОТІ ЗОНГЕТИ;

Товар: Золото утал (AU)

ФОРМА: Алювіальне золото НАГЕТ.

ФІНАНС: 23 карата плюс.

ПОХОДЖЕННЯ: Конго та УГАНДА

АЛУВІЯЛЬНІ ЗОЛОТІ БРУТКИ;

Товар: Золото утал (AU)

ФОРМА: Наливні золоті слитки.

ЧИСТОТА: 98,9% або краще

ПОХОДЖЕННЯ: Конго та Уганда

Для отримання додаткової інформації зверніться до пана Морріса на електронну адресу: mulanidoctor87@gmail.com

Whatsapp +27839387284

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Жовті сторінки (авто,мото,запчастини). Оголошення Ізюму та Харківської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Жовті сторінки (авто,мото,запчастини). Оголошення Ізюму та Харківської області